Konverterings-
optimering

Øg konvertering. Markant.

Se hvordan

Konkret

tilgængeligt

Prisvenligt

Konverterings-
optimering

Øg konverteringen. Markant.

Se hvordan

Hvad vi mener

Vi mener at konverteringsoptimering er en uundværlig del af at være en B2C virksomhed. Vi mener og har bevist, at man ikke behøver at installere pop-ups og andre påtrængende funktioner for at øge konverteringsraten.

Med vores konverteringsoptimeringsmodel går vi ind og analyserer brugernes adfærd og explicitte udtagelser, hvorved vi danner konkrete og implementerbare forbedringsforslag. Uanset om I har en webshop, en webplatform eller app, er vores model skabt til jer og jeres produkt.

Konkret og implementerbart

Vi leverer altid konkrete resultater, I nemt kan implementere i jeres produkt.

Brugerorineret konverteringsoptimering

Ingen påtrængende pop-ups eller andre funktioner. Det er brugerorienteret konverteringsoptimering.

Den bedste pris

Vi har prisgaranti.
Vi leverer altid den bedste pris pr. tester.

Hvad I modtager

Klare og implementerbare resultater.

Implementerbart

Se problemerne konkret og visuelt.

I modtager adgang til vores webplatform. I webplatformen kan I se alle de problemer, der blev fundet i løbet af testen. Programmet er skabt til at I hurtigt og effektivt kan danne jer et overblik over hver enkelt fejl, hvorved I får en direkte vej til at forbedre produktets UX, design, brugervenlighed og konvertering. Særligt egnet til webshop, app og hjemmeside.

Overbliksskabende

Se hvordan jeres produkt klarer sig.

Igennem vores webplatform får i ligeledes et statistisk overblik over, hvor godt jeres produkt klarer sig i forhold til markedet generelt. I kan sortére igennem resultaterne og derigennem få informationer om, hvordan f.eks. kvinder og mænd oplever jeres webplatform, webshop eller app forskelligt.

Kontakt os

Hvem stoler på os